After restore was done farms got messed up again

Arie Fishler's Avatar

Arie Fishler

19 Jul, 2016 12:50 PM

Hi Guys,

After your restore servers again started launching with no need while previous servers are still alive and kicking. Please settle this issue. The servers that disappeared do not appear now in the orphaned servers page.

Farms:
923 - Missing the original slave (DB farm)
3782 - Shows 2 new servers, one old server and there is a missing old server.
5293 - Contains the original server but also a new one started just now

  1. Support Staff 1 Posted by Marat Komarov on 19 Jul, 2016 04:31 PM

    Marat Komarov's Avatar

    923 - removed zomby Slave server
    3782 - removed 2 new zomby servers
    5293 - only one server is running at the moment. Left untouched.

  2. 2 Posted by marc on 19 Jul, 2016 04:32 PM

    marc's Avatar

    Quick Note: If you are affected by this second and new incident, please refrain from manual fixes. We are deploying a general fix and cannot guarantee compatibility with manual changes.

    Many thanks,
    Wm. Marc O'Brien
    Scalr Technical Support

  3. 3 Posted by marc on 19 Jul, 2016 11:42 PM

    marc's Avatar

    Hello Arie,

    We are closing this ticket as resolved as per the previous comments. If any issues persist or if you have any questions, please reopen this ticket by replying or open a new ticket and we can resume troubleshooting efforts if necessary. Thank you for your patience while we worked through these issues.

    Many thanks,
    Wm. Marc O'Brien
    Scalr Technical Support

  4. marc closed this discussion on 19 Jul, 2016 11:42 PM.

Comments are currently closed for this discussion. You can start a new one.

Keyboard shortcuts

Generic

? Show this help
ESC Blurs the current field

Comment Form

r Focus the comment reply box
^ + ↩ Submit the comment

You can use Command ⌘ instead of Control ^ on Mac

Recent Discussions

02 Jul, 2019 07:54 PM
07 Jun, 2019 07:12 PM
02 May, 2019 04:04 PM
28 Mar, 2019 05:24 PM
22 Feb, 2019 08:11 PM